Yhtiö

Yhtiö

Seger Oy:llä on pitkä kokemus ohutlevytuotteiden valmistuksesta. Kokemuksemme on kertynyt kuluneiden vuosikymmenten aikana toimiessamme sekä globaaleilla kansainvälisillä markkinoilla toimivien, että pohjoismaisten ja kotimaisten asiakkaiden kanssa

More...
Tuotteet & Palvelut

Tuotteet & Palvelut

Seger Oy:n käyttämät materiaalit, ruostumaton teräs, kupari, alumiini ja kuumavalssatut sekä kylmävalssatut teräkset ovat paksuudeltaan 0,1- 8 mm. Sovellamme puristintekniikoita riippuen valmistettavista volyymeistä valmistaessamme pieniä ja keskikokoisia ohutlevytuotteita.

More...
Partnerit

Partnerit

Asiakasreferenssejämme ovat useat kansainväliset ajoneuvoteollisuuden, tehoelektroniikka-  ja telekommunikaatioalojen yrityksiä, sekä muita teollisuuden yrityksiä, joilla on tarve ohutlevyosille edustaen erilaisia tuotantovolyymejä.

More...
Laatu

Laatu

Sertifioidut laatujärjestelmät   Laatu- ja ympäristöjärjestelmät ovat sertifoidut ISO 9001, ISO 14001 and IATF 16949 standardien mukaisesti.

More...
Toimittajaverkko

Toimittajaverkko

Meillä on infrastruktuurissamme työkalunvalmistajia, pintakäsittelijöitä, materiaali- ja komponenttitoimittajia. Tiedämme asiakkaittemme arvostavan sitä, että toimiessamme alati muuttuvissa markkinatilanteissa, pyrimme olemaan erityisen joustavia.

More...
Työkalutekniikat

Työkalutekniikat

Puristin- ja työkalutekniikat ovat yrityksemme ydinosaamista. Näissä tekniikoissa olemme tunnustettu ja arvostettu yhteistyökumppani.

More...
Galleria

Galleria

Segerin valmistamia ohutlevyosia

More...